Godło Polski
BIP

Jadłospis

Poniedziałek 11.02.2019
Zupa  pomidorowa z warzywami i ryżem, racuchy drożddżowe, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne
Wtorek 12.02.2019
Rumsztyk drobiowy, ziemniaki piure z koperkiem, sałata lodowa ze śmietaną, sok naturalny, gruszka
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne
Środa 13.02.2019
Zupa zimowa  z pulpetami mięsno - rybnymi i warzywami, natką pietruszki, chleb, drożdzówka  niskosłodzona, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne
Czwartek  14.02.2019
Pieczeń wieprzowa duszona  w sosie własnym, pyzy, surówka z modrej kapusty, herbata owocowa, mandarynki
Zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne
Piątek  15.02.2019
Makaron z sosem pieczarkowym, sok naturalny, banan
Zawiera alergeny: jaja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), zboża zawierające gluten
Poniedziałek 18.02.2019
Zupa krupnik z warzywami, mięsem, natką pietruszki, kisiel, chleb, jabłko
Zawiera alergeny:  Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne
Wtorek 19.02.2019
Potrawka drobiowa z ryżem i natką pietruszki, marchew gotowana, sok naturalny, pomarańcza
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten,seler i produkty pochodne (łącznie z laktozą), mleko i produkty pochodne
Środa  20.02.2019
Zupa grochowa  z warzywami, mięsem, kiełbasą, zieleniną  i kapustą kiszoną, bułka,  jabłko
Zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą), seler i produkty pochodne, zboża i produkty pochodne
Czwartek 21.02.2019
Kotlet schabowy, ziemniaki piure z koperkiem, mizeria, herbata owocowa, kiwi
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne
Piątek 22.02.2019
Paluszki rybne, ziemniaki piure z koperkiem, surówka z kapusty białej i marchewki, herbata  miętowa  z cytryną, jabłko
Zawiera alergeny: mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, zboża zawierające gluten
  • Do słodzenia napojów używamy miód pszczeli, potrawy solimy solą morską z potasem i magnezem
  • Zabronione jest dosalanie potraw!
  • Zastrzegamy drobne zmiany w jadłospisie
Plan Lekcji
Jadłospis
Informacje o ubezpieczeniu uczniów