Godło Polski
BIP

Jadłospis

Piątek 20.11.2020
Filet rybny, ziemniaki z koperkiem, surówka z  kapusty białej, herbata miętowa, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, jaja i produkty pochodne
Poniedziałek 23.11.2020
Zupa  jarzynowa z mięsem, naleśniki z dżemem niskosłodzonym, mandarynka
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne (łącznie z laktozą), mleko i produkty pochodne
Wtorek 24.11.2020
Gulasz wieprzowy duszony  z warzywami, kasza, surówka z buraczków, sok, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten,seler i produkty pochodne (łącznie z laktozą), mleko i produkty pochodne
Środa 25.11.2020
Barszcz ukraiński  z  mięsem i warzywami, chleb, drożdżówka niskosłodzona, banan
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, jaja i produkty pochodne, seler i produkty pochodne  (łącznie z laktozą)
Czwartek 26.11.2020
Udko z kurczaka, ziemniaki  z koperkiem, surówka z kapusty pekińskiej i ogórka kiszonego, sok naturalny, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten,seler i produkty pochodne (łącznie z laktozą), mleko i produkty pochodne
Piątek 27.11.2020
Makaron z sosem pomidorowym i warzywami, herbata z miodem, mandarynka
Zawiera alergeny: Mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, zboża zawierające gluten
Poniedziałek 30.11.2020
Zupa grochowa z kapustą, herbata z miodem, mandarynka
Zawiera alergeny: Mleko i produkty pochodne, seler i produkty pochodne, zboża zawierające gluten
Wtorek 01.12.2020
Kotlet devolay, ziemniaki piure z koperkiem, surówka z kapusty pekińskiej, sok, jabłko
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, jaja i produkty pochodne
Środa 02.12.2020
Zupa  brokułowa z pulpetami mięsno – rybnymi, chleb pszenno – żytni, pączek z marmoladą
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne, mleki i produkty pochodne
Czwartek 03.12.2020
Potrawka chińska z ryżem i natką pietruszki, sok naturalny, banan
Zawiera alergeny: Zboża zawierające gluten, seler i produkty pochodne, mleki i produkty pochodne
  • Do słodzenia napojów używamy miód pszczeli, potrawy solimy solą morską z potasem i magnezem
  • Zabronione jest dosalanie potraw!
  • Zastrzegamy drobne zmiany w jadłospisie
Office365
Plan Lekcji
Aktywna tablica
Plan Lekcji
Jadłospis
Poczta